Importació residus


Llum verda a la importació de fems aquests dimarts

11.11.2012
E.P. El proper ple del Parlament d’aquest dimarts aprovarà previsiblement el projecte de llei que permetrà la importació de residus a Mallorca, un text que comptarà amb el suport dels diputats del PP i el rebuig dels partits de l’oposició, que ja han criticat que l’illa es converteixi en el “abocador d’Europa”.
Així, després que aquest dissabte el Consell de Mallorca fes públic que la Comissió Europea ha informat favorablement sobre la importació de combustibles sòlids recuperats a Mallorca, el ple de la Càmera balear debatrà el dictamen de la Comissió d’Economia sobre aquest projecte de llei per a l’activació econòmica.
Precisament durant els últims mesos, Govern i grups de l’oposició han debatut en diferents ocasions sobre aquest tema, també en seu parlamentària, on l’Executiu ha reiterat que aquesta importació de “combustibles sòlids recuperats” suposarà que la comunitat obtingui uns ingressos extra.
A més, el Govern ha negat que Balears es vagi a convertir en un “escombreria” i han retret a l’oposició que vulgui “fer creure a l’opinió pública que aquí van a arribar multitud de borses pudents d’escombraries”, va dir el conseller de Turisme, Carlos Delgado, el passat 18 de setembre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Pais 1/01/20

Agència EFE 14/10/15