Importació de residus


Podran les organitzacions, institucions i entitats de Palma dictaminar sobre la importació de fems?

12.12.2012
Podran les organitzacions més representatives de la societat palmesana dictaminar sobre la importació de fems europeu a la ciutat, el projecte popularment conegut com “EuroMerda”? La decisió és en mans del batle, Mateu Isern.
El Consell de la Joventut de Palma, la Fundació Gadeso, l’Obra Cultural Balear, la Federació d’Associacions de Veïns (FEPAE), FAPA Mallorca, CCOO-Illes Balears, el Lobby de Dones i GOB demanaren aquest dilluns la convocatòria d’un ple extraordinari del Consell Social de la Ciutat, “per valorar la possibilitat d’emetre un dictamen en relació a la importació de residus pels greus perjudicis que l’augment de la incineració de residus provinents d’Europa pot causar a la Ciutat, tant des del punt de vista ambiental, social, econòmic, de salut pública i també, i de manera molt important, des del punt de vista de la imatge turística de la Ciutat, com a destinació d’excel·lència”.
El Consell Social de la Ciutat és el màxim òrgan de participació de l’Ajuntament de Palma i en ell tenen veu i vot les organitzacions més representatives de la ciutat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Pais 1/01/20

Agència EFE 14/10/15